Barnvakt

Jag och Erik har bott i Movattnet i helgen med småbusarna

Vi kom dit på Lördag förmiddag och avlöste Agneta som haft dem sedan fredag. Vi var ute och busade hela eftermiddagen, innan vi gick in och åt tacos.
På kvällen så gick Erik,Hampus och Albin ut för att leta mask, medan jag plockade undan inne. Sedan så åkte vi fyris ner till sjön, där pojkarna fick fiska litegranna. Det blev en sådan underbart härlig kväll, då solen kikade fram! Efter vi fiskat en stund och pojkarna blev less, så fortsatte vi en tur med fyrisen innan pojkarna skulle in för att göra kväll.
Jag passade på att knäppa lite kort på pojkarna då jag hade min kamera med mig :)
Finaste Hampus!


Finaste Albin!

Vid 6.30 vaknade barnen på söndagmorgon = Fullfart!
Synd att det var så tråkigt väder ute, då det regnade. Så vi fick vara inne. Plockade fram målargrejorna till dom och sedan tittade de lite på film. Efter lunchen ( Erik gräddade pannkakor) så åkte vi och kikade på när Emil och Anders skulle ta in kvigorna, innan vi åkte till norrgissjö. Fick gomaten där. Älgstek potatis och kantarellpaj *mums*.
Jag och Erik hade tänkt att gå till skogs för att plocka lite svamp, men det var så blött. Stannade bara efter Olas och plockade lite. Åkte förbi Robin och Renée som höll på dona i huset, där vi hjälpte de litegranna. Jag passade på att mysa med Tuva, så Renée fick måla.

Vi hade tänkt att titta på film då vi kom hem, men icke. Slocknade strax efter 22 båda två.

Just nu så håller jag på inne i hobbyrummet. Skruvar i hop några hyllor, så jag kan förvara mer grejor där inne. Samt att jag kanske ska få ta en byrå i från pappa. *Hoppas*. Jag har så fruktansvärt dåligt med förvaring. Alla saker är utspridda på olika ställen, men vill ha ordning nu!  Har även gjort i ordning pärmar inne på kontoret.

Knäppte även kort på en fjäril som satt på Agnetas blommor:



Nu ska jag fortsätta att dona på här hemma.

Torsdag 25/8

Har nu bytt bloggsida från bloggagratis.se till blogg.se

Upptäckte att man kan göra så mycket mer på blogg.se, mycket finare och mycket bättre.
Det har varit en latardag i dag, har bara suttit framför datorn och försökt få den nya stilmallen att fungera. Koder hit och koder dit. Men tillslut så fick jag till det i allafall:)
Jag klev upp klockan 8 i dag, så det har varit en lång dag för mig. Har suttit och skrivit lite på det personliga brevet, men jag tycker det är jättesvårt. Ska försöka få till det i kväll så jag kan skicka in det.
Erik har varit ute i kväll och försökt fixa ventilerna på kingen, men jag vet inte riktigt hur det gick, han kom då in med en suck.
Jag har gjort höst i vardagsrummet och i köket nu, vilket känns mycket skönt. I morgon så ska jag skura golven i alla rum hade jag tänkt. Har ju inte fått göra det sedan Nomor var här och besprutade mina golv och jag kan säga att det är VÄLBEHÖVLIGT! Tog toaletten i dag och det såg rent ut efter att jag städat:) Nu hoppas jag att all ohyra har försvunnit, jag såg en i går på golvet. Hoppas att det var den enda.
På Lördagmorgon då vi vaknat så åker vi upp till Movattnet för att vara barnvakt till småbusarna. Vi tänker bo där till på söndag. Jossan och Jonny åker till Tallin så:)
Ne nu måste jag hänga tvätten igen, så jag får sätta i gång ännu en maskin.
Förstår inte riktigt det med tvätt, än hur mycket man tvättar, så fylls det bara på igen:P
Tjing!

Välkommen till min nya blogg!