God jul och god fortsättning!

Då var julafton bortgjord och inte den minsta julstämning har man i kaoset :p
Lilleman fick många fina klappar i går på sin första jul, som han sov igenom. I går var vi uppe på vattgårn och firade med min mammas sida. i kväll åker vi till min pappa och i morgon blir det med Eriks sida. Det blir många ställen att hinna med då man är en stor familj.

Nils mössa som han fick av morbrorn

vi har precis varit förbi hos Eriks farmor och farfar. Nu blir det staden och handling , så vi kan fylla upp kylen och skafferiet.

Renovering!

Vi har börjat renovera två rum i huset i Svedje. På Fredag blir det vårt :)
 
I huset vi bor i just nu så är det en förfärlig lukt, det sätter sig fast nått förskräckligt. Märker det mer nu, när vi varit borta ett tag och sedan kommer hem igen. Fy , usch och blä.!
Svärmor har diskat våra plastburkar i Svedje i dag och än luktar de lite av det här huset. Tro vad det kan vara. Känns inge bra att Nils ska bo i det i allafall. Så till helgen kanske vi kommer att sova i Svedje. Har ju mina föräldrar i Msel, som vi kan sova hos när vi ska packa :)
 
Förebild. Köket/Matrummet.
Farmor är barnvakt när vi jobbar :)
 
Förebild. Vardagsrummet
Svärfar och Emil hjälper till att spackla och tapetsera.
 
Sov i Gideå natten till i dag och lilleman höll mig vaken från kl.02-04.30 i natt *gäsp*
Tanken var att vi skulle till huset och jobba i fm då Erik jobbar em i dag. Men var så trött efter natten och Nils hade äntligen somnat. Det blev i stället att Erik åkte ner på byggmax och köpte golvet som vi tänker ha i vardagsrummet.
När vi åkte till Msel igen så var svärfar och svärmor snälla och åkte till Svedje och fortsatte med tapetseringen i vardagsrummet. :)
 
Här går tvättmaskinen och torktumlaren. Nils har nästan inga rena kläder så. Han har börjat kunna ha storlek 62 upptäckte jag i dag. En del utav 62 i allfall. Vissa är större i storleken. Han växer och växer.
 
Nils & mamma
 
Pappa & Nils
 
 

Kusinerna

Vi var och hälsade på i Movattnet i går. Så roligt att träffa pojkarna bus och lilla Theo. Bra för lilla Nils att få vänja sig med lite ljud. Vill absolut inte att han ska bli skvätten. Bättre han blir härdad ;)
 
Småkusinerna låg och gymmade och tränade litegranna
 Theo                                                                         
   
 
                                                                            Nils
 
Nils tar sig en slurk nu och sen åker vi till Svedje och börjar i huset =)
 
       

Härligt!



Trotsade kylan och tog mig en frisk promenad med lilleman på ca 2 h. -11 är det ute och känns att man inte är van kylan. Har härligt rosiga kinder nu.
Håller på med maten nu , bäst att passa på innan Nils vaknar och vill käka. Blir kyckling wok här i huset i dag ;)