Fått sig en rot

Har precis varit hos tandläkaren och tagit bilder på min lilla extra tand, som för övrigt ligger ned mellan två tänder. Det visade sig att den börjat få rötter. Nu väntar jag bara på remissen till tandkirurgen, som ska bedömma om den måste opereras bort. Vilket hon på ftv trodde. :s

Nils är nu nytankad och vi är på väg in till stan. Ska kika på några tapeter och skriva pappren på huset =)




Tur Nils tycker om att åka bil.

Min frissa är bäst, har alltid tid , men det är ändå jämt folk där. Fick en tid i morgon 10.30, så kan jag smita hemifrån då Nils är nytankad!

60 års kalas!

Mycket gofika och tårta har vi vräkt i oss i dag.
Vi har varit i Björnsjö och uppvaktat Eriks morbror som fyller år i dag.
 
Lillkillen våran har flyttat i från famn till famn och bara myst hela dagen. Dock har han haft en vaken dag och vill inte sova. Har bara slumrat till nån enstaka liten stund. Han är sååå trött, men vill inte komma till ro.
 
Efter vi varit i Björnsjö så åkte vi hem och svärfars kom förbi och hämtade lite kartonger med saker, som vi packat ned. Om ett litet tag så kommer vi att flytta härifrån och bosätta oss i Svedje. Till veckan ska vi skriva alla papper, så snart är vi husägare. :) Enda som vi har inne i våra huvuden nu är tapeter och golv av alla dess slag. Det är svårt att hitta något som man verkligen fastnar för, som inte ska vara såå dyrt!
 
Nu ska jag kika vidare här och se om jag hittar något jag fastnar för och hoppas att Nils vill komma till ro och sova snart.
 

Kusinbesök <3

I går så kom Nils kusiner och hälsade på. Jag hade gjort älgburgare som vi bjöd på, mums så gott!
 
När alla var samlade så passade vi på att knäppa ett kusinkort på pojkarna våra.
 
 
Det brukar ju inte alltid vara så lätt att knäppa kort på barn :P När den ene äntligen tittar in i kameran så tittar den andre bort.
 
Tillslut så skrattade de stora och tittade in i kameran, då kände vår son för att somna. Hehe vår lilla pösmunk <3
 
 
Knäppte bara på de minsta killarna också
( Ser nästan ut som de ligger och håller varandra i hand)
 
 
(Tycker detta kort var lite komiskt)
 
Nils faster hade även med sig en present
(Så fin mössa och dregglis som hon sytt)
 
 
 
 
Erik jobbar i dag och är snart hemma. Jag och Nils har haft besök av min mamma,Ulf och Sara. Samt min morbror med familj.
Medan lilleman var nöjd i babysittern så passade jag på att göra lasagne, som blir dagens middag då Erik kommer hem.
 

1 Månad

I dag blir vår kära son 1 månad!
Om det alltid går så här snabbt, så flyttar han ju snart hemifrån :P
 
2 Dagar
 
 
Snart 1 månad
 
Vi har precis ätit älgskav och klyftpotatis med morötter till middag. Så fort vi var färdiga med dig så stack Erik i väg till Husum, för att hämta sin nya älskling! En ny bössa. Bråttom hade han iväg.
 
I helgen så jobbar Erik så får se vad jag och Nils hittar på för någonting. Vi ska skjutsa mormor till stan i morgon i allafall.
 
Hyresvärden ringde alldeles nyss för att berätta att de kommer att få sälja huset. De som var här för några dagar sedan och kika på huset var tydligen intresserad av att köpa det :P
 
Försöker få lille Nils att slappna av lite. Han har en tendens att äta så fort och svälja så mycket luft, så magen får kämpa lite för han. När han håller på somna så kniper magen till och han tvär gråter stackarn. Men nu kanske ;)
 
Nu ska jag kika runt lite här på datan, kanske hittar några tapeter eller så. Skulle även ha fortsatt med min fotobok.
 
Trevlig helg!
 

Onsdag

Sitter i soffan och myser med en sovande liten Nils, medan jag försöker lista ut lite julklappar. det börjar närma sig advent ååh så mysigt.


Jag har inte ftt på mig mina kläder än, sitter i onepiecen.

tittar ut genom fönstret och tycker att det ser väldigt friskt ut ute i dag, men jag törs intw gå ut förrän jag fått ner mina vinterkläder. Har märkt vad enormt känsliga bröst jag har. Har början till mjölkstocknimg på vänstra bröstet igen! Det gör såå ont, känns som att man har ett jättestort blåmärke där. Erik ska åka upp till apotelet då han slutar i dag och köpa sånna här värmeinlägg.
Måste bara säga att jag sitter och kikar på the kardashian family. jag bara gapar och skakarpå huvudet. Alla sånna här program får familjerna där att framstå som jättebimbos ( ursäkta uttrycket). Är det så i familjerna, så tycker jag synd om dom.

Nä nu ska jag prova att lägga lillen i vagnen, så jag får något gjort i dag.

Nils <3

Äntligen så har vår son fått sig ett namn :) Nils Gidlund kommer han att få heta. Jag kan inte fatta vart tiden har farit i väg någonstans. I morgon blir han hela 4 veckor gammal. Helt otroligt vad han har utvecklats på den här tiden. Har  den här lilla underbara gossen varit inne i min mage i 9 månader ? Svårt att förstå!
 
 
Nu i dagarna så blir det att åka till bredbyn med grovsopor och verkligen rensa bort allt rat. Helt otroligt vad mycket grejor man kan samla på sig.
 
Erik har åkt in till staden fram och tillbaka för att lämna in några papper. Sedan blir det fisk här till middag:)
 
I går så fick Erik uppleva sin första fars dag och sedan åkte vi upp till min pappa och åt middag där, med nära och kära.
 
Just det. Nils badade för första gången i förrgår och verkade gilla det skarpt. Tydade det som så, då han blev arg  när jag lyfte upp honom.
 
Nils har sovit i vagnen nu sedan kl.11, så väntar mig snart en väldigt hungrig kille!
 

Ruskväder!

I dag är en sådan dag, som jag bara skulle vilja ligga kvar i sängen. Lillkillen våran har hållit mig vaken, större delen av natten. han har inte kommit till ro och bara legat och knorrat! Det är verkligen ett ljud som inte är roligt att lyssna på då man är jättetrött själv. vid 7 klev älsklingen upp med han, så jag fick sova till halv 10, då det var dags för nästa matning.



lilleman somnade så sött på pappa i går. han tycker om att ligga på sina händer, men man vill själv gärna flytta på dom.



pappamys framför tvspelet i dag.

nä tro om mamman i huset ska få på sig något annat än pyjamas i dag?