Recycling mums & Surströmming



I går morse så åkte jag in på recycling mums i stan och fyndade lite kläder till bebben.
5st byxor, en pyjamas, 4 bodysar och en vinteroverall. Allt detta för 180 kr :)
Efter allt fyndande, så åkte jag på Uh för att fika med Emma, Svärmor,Jossan,Mia,Agneta och lilla Emelie.

Senare på eftermiddagen så kom Emil,Emma,Robin,Renee,Tuva,Tobias,Martin,Anna,Tom,Josefin &Alfred hit och åt mat. Till middag så bjöds det på surströmming och hamburgare. Sedan till efterrätt så hade jag gjort en aftereight parfait med hallon. En supertrevlig dag!

Nu i dag kl 15 så är vi bjuden på kålbullar och hamburgare hos min morbror och sedan dörnar vi till Gideå med mammas bil. Erik ska koppla in extralysen till henne.

Bf om 7 dagar <3

Gjutning!

Har varit i Norrgissjö hemma hos svärfars i dag. Erik, Emil och Torbjörn har gjutit vid lagårn. 
 
 
 
Smådrängarna höll på blanda cement och gjuta med ;)
 
Hampus höll på fixa en ny hölo till morfar :)
 
Albin försökte plocka plommon!
 
Nu sitter vi hemma, mätta och nersjunken i soffan. Har packat BB-väskan, så den är i princip klar. Nu är jag och väskan redo, men den får nog stå där ett tag skulle jag tro:P
 
Tror att vi ska se på Beck i kväll.
 
Tjingeling!
 
 

22/9

I morgon är det två veckor kvar till bf och guuuu så vi längtar <3
 

I går så tog jag mig en cykeltur på affären och hämtade åkpåsarna som Jossan och jag beställt. Passar perfekt i liggdelen, så nu är vintern räddan för den lille :)
 
 
Middagen i går blev inte som planerad. Luktade jättegott och var verkligen sugen på ostgratinerad fläskfilé (älgfilé) a´la Jossan. Tog ut det ur ugnen och stoppade i munnen. Jag höll på spy! Fyy så mycket älg det smakade!. Gick inte att äta. Tur Erik hade stoppade köttet i kylen från dagen innan, så vi fick äta det tillsammans med såsen och tagliatellen.
 
Har nyss kommit hem från bror min. Erik tyckte att jag skulle följa med i morse kl.5 och åka till Gideå, men jag var tveksam över om de hade någon nyckel ute i Norrgissjö, så tordes inte chansa. Därför gick jag och la mig i sängen igen. Skönt det med. Tänkte att jag skulle slå en pling till min far och be han hämta mig, så de skulle bjuda på fika i dag, men de var i staden och bilen är på älgjakt. hmm vad skulle jag hitta på i dag. Kände mig genast jätterastlös och strandsatt.  Ringde då till bror min och väckte upp han, så han fick bjuda på fika. Tog mig en cykeltur bort dit och det var nog. Herreguuuu vilken dålig ork och kondis man har nu :P
 
Älsklingen är på väg hem nu, så då blir det en dusch och sedan blir det tacos hos Robin och Renée :)

Tröttdag/slappardag!

I dag är det en sådan här ligga på soffan inte orka göra något dag. Vaknade i morse och kände mig lika trött som i går då jag gick och la mig. Steg upp och gjorde i ordning några tacopajer, eftersom älsklingen skulle komma hem och äta lunch med mig. Sedan så har jag legat på soffan och halvsovit. När jag tittar på klockan så är det snart dags för att börja med nästa måltid, som blir potatis, korv & morotsstuvning.
 
I går så följde jag med mamma och Sara upp på vattgårn en sväng. Mamma och morfar körde en massa vedlass till Mellansel och jag knäppte kort på kusin Lova.
 
 
 


Sedan på eftermiddagen så kom svärmor och svärfar hit och åt surströmming, själv så åt jag sillklämmor. Luktade inte så gott här inne i går kväll. Men nu är det borta tack och lov!
 
 
 
I Torsdags så for ju jag Eriks syster och min syster och fotade oss hos Fredrik Åström och det blev en del fina bilder. Tycker att jag själv ser ut som en flodhäst. Då man gått upp 17 kilo under den här graviditeten:S Men men tänkte bjuda på några bilder i allafall :P
 
 
 
 
 
Några smakprov. Har valt ut några favoriter som Fredrik skulle mixtra till lite :)
 
Nu ska jag kika runt lite mer här på datorn:)
 
 
 

13/9-12

Mormor och morfar har nyss varit här och fikat. Rörde i hop en sockerkaka och bjöd på kaffe. De var här för att hämta botten till spjälsängen, som jag fick hem i går. Den höll på gå av på ena sidan, så morfar ska försöka laga den.
 
kl.13.30 ska jag på ett besök hos bm igen. Näst sista besöket innan bf:)
 
Det är inge roligt eller skönt att sova längre. Kan inte ligga på rygg för då känns det som att man inte får åt sig andan. Lägger jag mig på sidan så vaknar jag tillslut och har jätteont i höften. :S Kom ut snart! :P Men jag kan slå vad om att det är värt all smärta i längden:)
 
 
Ute här så är det arbetsplats för fullt. Min duktiga sambo har tagit på sig att byta vindskivor, han är så duktig! Får se om de kommer och målar nå mer, fattar inte varför de inte lägger på ett kol de här fina dagarna, så det blir gjort. Men men inte vårt bekymmer.
       

I kväll så blir det magfotografering. Eriks syster och jag ska fota våra tjockmagar hos Fredrik Åström.
Syster Sara ska följa med och få chansen att bli fotad också.
 
Jag har köpt ett nytt tvspel också, Tintin. Så här ska de spelas på dagarna:P Men jag har göra på sidan om också. 
 
Nu ska jag försöka att gå och rota i genom garderoben och se om jag hittar något jag kan ha att fota mig i.
 

Chaufför

Har suttit i onepiecen mest hela dagen, till min farmor ringde. De hade fått återbud hos optikern och hon hade fått en tid kl.15. Jag hade ju lovat att skjutsa in henne, så det var bara till att klä sig och åka in.
 
Nu i kväll så har jag varit hos mammsen på tupperwareparty. Jag köpte inget den här gången, men det är ju alltid gott att fika:)
 
 
Fick även ett set stickat av min mormor :D
 
Två bebismössor samt ett par tubsockar och vantar.
 
Jag börjar bli less nu, räknar dagarna som går. Dumt jag vet! då jag lika gärna kan gå över tiden med. Men hur lätt är det:P Men enligt beräkningarna så är det ca 3 veckor kvar. Den lille kan få komma när som helst. Börjar få mer och mer ont i höften och lederna i fingrarna. Samt att det börjat ila väldigt mycket nedåt, så jag knappt kan gå ibland. Men det är säkert inget. Får säkert räkna med mer veckor!:S
 
På Torsdag så ska jag fara till Fredrik och Fota magen, som inte är så hel längre. Den bara spricker mer och mer, men kanske fastnar på kort ändå:P
 
Nu ska jag slänga i mig nått att äta och sedan sussa, om jag får :P
 
Godnatt!

Snopet men billigt!

Dörnade ner till staden i morse, eftersom bilen skulle vara på volvo kl.8. Vi hade bokat tid för att ta bort airbagen på passargerarsidan, så vi kan ha barnstolen där. När jag kommer dit så säger dem att vår servicetekniker är sjuk, så det kommer att ta extra lång tid, men de skulle skynda sig på. Annars så skulle det ta en timme, så jag gick på Qvantum och köpte tidningar och fika och satt där. När jag sedan går tillbaka till volvo så säger han att det här blev billigt för dig, det fanns ingen airbag där. VA?! Nä han blev lika snopen som jag, han letade men han hittade ingen. Så det blev ju väldigt billigt! Tro vad man ska köpa för de där pengarna då? Ska ju in till staden i morgon en snabbis och ska handla lite saker till lilla pyret i magen. Kom på att jag inte har köpt nån mössa eller vantar. Har bara fokuserat på att köpa innekläder.
 
Följde svärmor och svärfar till Eriks farmor i dag och uppvaktade henne. Fick en supergod smörgåstårta:) Anita har köpt en docka, som ser ut som en riktig bebis. tar man henne i handen så nyper hon åt.


Har suttit och beställt tyger med Eriks syster nu i eftermiddag, så jag ska sy ett sätt till barnvagnen tänkte jag.
 
    

Fick ett mms av mamma att det händer grejer när vi är borta i veckan. Hon var snäll och var och tog in posten.
 
Åker hem en sväng i morgon och ska hämta några grejor..