Välkommen Gustav

I torsdags kl.22.16 så anlände vår andra prins Gustav.



Att man kan älska två stycken så himla mycket. Jag vet inte hur många gånger de senaste dagarna, som jag och Erik har sagt till varandra "Vad vi är lyckligt lottade, som fått så fina och underbara pojkar".



Jag var på specialistmödravården den 3/9, eftersom jag gått över tiden 11dagar.
Där bestämde de för att sätta i gång mig dagen efter den 4/9. Så när vi kom hem på em, så kom min mamma och hämtade Nils, som skulle få vara där medan vi var på förlossningen.
På torsdagen kom vi in vid 7.30 och där började dom att undersöka mig och jag fick då börja ta cytotec, som skulle hjälpa min kropp att mogna för värkarbete.
Vi gick där och strosade på heela dagen utan resultat kändes det som. På eftermiddagen så kunde jag känna några sammandragningar, men än var det bara molvärk. Klockan 19.30 så kändes de allt mer och jag tyckte att de kom i ett. Dom konstaterade kl.20 att förlossningen var i gång och de rullade ut extrasängen, som Erik fått. De var bombis på att vi skulle sova där och fortsätta dagen efter. På 3 timmar var vår lille Gustav ute. Gick med en väldans fart, då allt satte i gång.

Storebror är jättesnäll och tycker allt är väldigt spännande.

Själv blev jag dunderförkyld och hoppas att Gustav klarar sig någorlunda, han har hunnit bli lite snorig, men än så länge är han inte tät.



Man kan ju inte titta sig mätt på ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0