Renovering!

Vi har börjat renovera två rum i huset i Svedje. På Fredag blir det vårt :)
 
I huset vi bor i just nu så är det en förfärlig lukt, det sätter sig fast nått förskräckligt. Märker det mer nu, när vi varit borta ett tag och sedan kommer hem igen. Fy , usch och blä.!
Svärmor har diskat våra plastburkar i Svedje i dag och än luktar de lite av det här huset. Tro vad det kan vara. Känns inge bra att Nils ska bo i det i allafall. Så till helgen kanske vi kommer att sova i Svedje. Har ju mina föräldrar i Msel, som vi kan sova hos när vi ska packa :)
 
Förebild. Köket/Matrummet.
Farmor är barnvakt när vi jobbar :)
 
Förebild. Vardagsrummet
Svärfar och Emil hjälper till att spackla och tapetsera.
 
Sov i Gideå natten till i dag och lilleman höll mig vaken från kl.02-04.30 i natt *gäsp*
Tanken var att vi skulle till huset och jobba i fm då Erik jobbar em i dag. Men var så trött efter natten och Nils hade äntligen somnat. Det blev i stället att Erik åkte ner på byggmax och köpte golvet som vi tänker ha i vardagsrummet.
När vi åkte till Msel igen så var svärfar och svärmor snälla och åkte till Svedje och fortsatte med tapetseringen i vardagsrummet. :)
 
Här går tvättmaskinen och torktumlaren. Nils har nästan inga rena kläder så. Han har börjat kunna ha storlek 62 upptäckte jag i dag. En del utav 62 i allfall. Vissa är större i storleken. Han växer och växer.
 
Nils & mamma
 
Pappa & Nils
 
 



Kommentarer
Postat av: Anna

Riktigt fina bilder! :)

2012-12-15 @ 02:40:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0