Gräsänka!

Blev väckt utav min kära sambo i morse vid 8.30, då han ringde och frågade vad jag gjorde. -Jag sover sa jag, då jag kom hem vid 01.30 i natt. Han själv hade varit ute på isen sen 04.30. Kom hem från Olearys, där jag varit och ätit god mat och lyssnat på John Lindbergs trio. Var en mycket trevlig kväll!
När jag klivit upp och käkat frukost så åkte jag upp på vattgårn på en snabbvisit. Kikade även på de fyra nykläckta lammen som visades i tidningen i dag. Så söta:) Åkte sedan till pappsen, där jag nu ska få äta grillat.

Jag är gräsänka hela helgen eftersom Erik, Emil och Torbjörn farit upp till fjällen för att fiska!

Jag är småsugen på att fara till Olympia i kväll för att dansa till barbados, men jag vet inte om jag ids. Är småslö i dag med.

Har även passat på att beställt en klänning, som jag förväntar mig kunna ha på min systers konfirmation.

Trevlig helg// Therese


shoppingdag!

I dag har vi varit en sväng i Umeå med Eriks föräldrar! Bilen var då fullpackad då vi började bege oss hem :)
Har köpt ett par mammajeans, eftersom jag måste använda gummiband för att få igen mina vanliga byxor. De var jättesköna!
(bild lånad från HMs hemsida)

Fick denna fina sommarblus av svärmor
(bild lånad från HMs hemsida)

Köpte även en lång tröja som även går bra att ha till leggings, som är svart/grårandig.
Nu ska jag strax få i mig nå mat och sedan i kväll ska vi hälsa på Tom, Josefin och Alfred.

Längtar <3

I dag så har jag varit ledig, har bara varit en slappardag. När Erik for och jobbade så åkte jag upp till farmor för att titta till mina plantor och det såg bra ut:)
Väntade på att rörmockaren skulle komma och fixa på toaletten i dag, men han dök aldrig upp. Hoppas han kommer i morgon.
Nu på kvällskvisten så har vi varit i bredbyn och firat Alvin som fyller 7 år i dag! Massa tårta fick jag i mig (smörgåstårta) Supergod var den.
I morgon är det jobb igen 08.15-16.00 och fredagen 7.15-14.35 Sedan är det helg igen. Veckorna bara springer i väg och det tycker inte jag gör någonting.
Nu sitter jag och väntar på dagens grey´s anatomy avsnitt!
För ni som inte vet så blir jag och Erik föräldrar i slutet på september- början av oktober om allt går vägen:) och vi längtar sååå. Känns spännande och jätteoverkligt!

Ha det bra // Therese

Påsk!

Har haft några sköna och härliga dagar på svedjeudden och näset nu under påsk. Tackar så Mycket för all mat vi fått., så man har känt sig proppad när man lagt sig på kvällen. I går var vi även hos min mamma en stund och surrade lite.
Jag och Erik på en skotertur i mars


I dag så blir det kalas hos min pappa som fyller 50 år! Håller på göra oss i ordning nu för att fara, Erik har nyss kommit hem från isen.
Glad påsk