Mammas älskling <3

Dagarna rusar förbi och jag har lust att göra så de går liite mer långsamt. Lilleman växer så det knakar. Var på bcv i går igen och han väger nu 3935 gr. Mammas lilla kille blir bara större. Jättekul att se att han får i sig det han behöver och att det händer saker och nu förstår jag alla som alltid sagt att det går så fort! I går så blev han 2 veckor gammal och det har hänt mycket på dessa 2 veckor.
 
Just nu väntar vi hem pappan i huset, som har varit ute i harskogen på fm, men det hade inte gått så bra för dem. Själv har jag och lilleman varit ute på en promenad. ( som ni kanske förstårr så har vi lite svårt att komma på ett passande namn åt honom).
 
 
Morgonmys i babysittern
 
 
 
Mammas älskling, som är så nyfiken och stark i nacken <3
 
Det finaste som finns!
 
 
 
 
 
 
 

Mina <3

Det har nu gått en vecka sedan vår lilla prins kom till världen, dagarna har gått otroligt fort! Man har inte riktigt fattat än att han är vår. Vi har väldigt svårt för att släppa blicken från honom:)
 
 
( Lillen sover så skönt i babysittern just nu)
I går så var till movattnet en sväng på eftermiddagen och hälsade på lillemans kusiner. Skönt att få komma ut ur husets fyra väggar en stund.
 
Jag sitter just nu och kikar runt på olika barnförsäkringar och det finns ju en uppsjö av dem. Varför kan det inte bara finnas en enda att välja, vad lätt det hade blivit.
 
Nu ska jag strax tvätta håret innan det är dags för någon matning och Bvc besök.
 
 
De bästa <3
 

En evighet!

Jag ljuger inte när jag säger att denna vecka varit den längsta i mitt liv. Nog för att tiden brukar gå sakta, när man längtar efter något roligt. Men det här slår alla rekord! Både jag och Erik går bara omkring och orkar och vill nästan inte göra nått, än fast vi vill göra nått för att få tiden att gå.

I går så åkte vi till gideå och var där över dagen. Erik passade på att byta till vinterdäck, eftersom de hotar med snö i veckan. Emma ströjde i väg mig på en promenad, min ide, men hennes fart :p Allt för att få ut ungen!
Efter maten så åkte vi förbi Robin,Renee och Tuva. Pojkarna satte lister i deras nya vardagsrum. Blir så fint så!
Just nu ligger jag i soffan och trivs väldigt bra där jag ligger:p Får se vad dagen har att erbjuda.

Bf+7 i dag

Den stora dagen!

Ja nu är den stora dagen här, den dagen som vi väntat på i många månader. Det datum som vi fick på UL, den dagen som vår bebis är beräknad. Men just nu känns det som att det blir lite längre väntan. Än fast man varit föreberedd ända från start att jag kommer garanterat att gå över, så är det så otroligt lätt att man stirrar sig blind på det här datumet man fått.
Helt otroligt man har haft det här lilla livet i magen i 9 månader, men ännu har man inte fattat att man snart har en bebis:P
 
I dag är det en riktig slödag. Har plockat fram receptet till drömmar, men fick en tvärtrött attack, så jag la mig framför en film. Älsklingen har varit hemma på lunch, så vi åt pölsa och potatis *mums*. Till middag här i dag blir det enchiladas, så jag måste i väg på affären och köpa lite tillbehör. Samt frukt som det har tagit slut på i huset.
Kl.17 gör Erik helg och långledigt. Skönt, då kanske det går lite fortare!

Papperssortering!

Har gruvat mig för denna pappershög i evigheter. Vi är som sagt väldigt dåliga på att sortera in papper i pärmarna varje månad, så vi får sota för det sen. Började kl.11 i dag och var klar då Erik kom hem, så den här dagen har jag snart fått att gå med. Ska försöka ge mig på lite mer att sy. Hur det nu kommer att gå, men övning ger färdighet.
Nu degar jag i soffan en stund och inväntar att se vad min sambo bjuder på för mat till middag i dag.

Just ja, de ringde även i från a-kassan och det saknas ännu ett arbetsgivarintyg. Fast det var deras fel, så de bad så hemskt mycket om ursäkt. Men det ska alltid vara nått strul med alla papper man skickar in. Jag vill ha mina pengar snart! :S

Barnskötare!

Fick detta intyg på posten i dag :)


Känns skönt att vara klar och att ha något att luta sig emot.

Blev väckt i morse av att hyresvärden ringde och sa att de var här utanför. De målade runt alla fönster och rev ställningen, samt tog med sig allt rat. Nu kan jag äntligen putsa fönstren!

Fick även skivan med alla magbilder i dag:)