10/5

I dag så har det vart helt underbart väder på eftermiddagen! Vi kädde på oss och var ute på slutet av dagen på förskolan och det var så varmt! Men efter maten började det att regna, så typiskt men ändå rätt vanligt de här dagarna tycker jag. Erik for och jagade efter vi ätit, så jag passade på att städa kylen och tvätta en maskin, samt dammsuga. Mammsen har även varit förbi en stund.
I går så var på vårt rutinultraljud nere på specialistmödravården och nått så underbart har jag aldrig varit med om. Att få se sitt lilla hjärta röra sig där inne, när man knappt har fattat att det finns ett litet liv där inne överhuvudtaget. Har nu insett att det nog är lite sparkar jag kännt ändå, när jag såg hur mycket den lilla rördes där inne.
Ser fram emot oktober väldigt mycket <3 Åkte sedan till gideå och tillbringade dagen där.
På tisdag eftermiddagen fick jag och Erik äran att vara vittnen på vigseln mellan Robin och Renée, tack att vi fick vara med er på eran dag! Den avslutades med en trerätters på varvsberget och jag kände mig uppstoppad som en... då vi kom hem.
Snart är det helg igen och hjärtat jobbar heeela helgen igen! Tycker det har varit många helger nu :P Får se vad jag tar mig för !
Nä nu ska jag ta mig en dusch och sedan ska jag krypa till kojs!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0